Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2018 20:08 - Послание на архимандрит Лазар Абашидзе: Антихрист идва в Грузия и в света
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2879 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 17 август 2018 година отиде при Господа архимандрит Лазар Абашидзе, - един от най-големите пастири Христови на нашето време, поборник за чистота на Православната вяра, изтънчен църковен писател и публицист, антимодернист, непримирим борец против съвременните лъжеучения и екуменизма. Благодарение на него /заедно с други настоятели на грузински манастири/ Грузинската православна църква излезе от "Световния Съвет на Църквите"... Тук ще приведем едно от най-важните му възвания, което е актуално, не само за Грузия, но и за всичките Православни народи.
"В нашата Църква, вярващи и даже некои от духовенството, проповядват наближаващо религиозно възраждане и светло време за християните, и че в последните апокалиптични времена антихрист ще властва навсякъде, а в Грузия, той така и няма да влезе, и т.н.
Но обзети от приятни, сладки мечтания, заети да привеждат в ред външните църковни дела и местата за отдих (в очакване на благоприятния период) множетво духовно лица и миряни, не забелязват или не  искат да забележат, как в Гузия настъпва духът на антихриста, който пуска дълбоки корени в душите на хората и започва да властва във всички области на живота.
Ето че се опитват да въведат в училищата, задължително "полово възпитание" и съществено да намалят преподаването на родната ни история. И за осъществяване на тази програма, от Европа, от леговището сатанинско, към Грузия текат огромни парични средства!
А какво означава това? Който се запознае със смистъла на този проект за "полово възпитние" и погледне новите учебници, ясно ще види техните намерения: да започнат децата от най ранна възраст, да изучават разните полови разврати. Целта им е, да изкоренят всяко чувство за срам. Те искат да поставят, като основна цел на живота, търсенето и наслаждаването със всякакви извратени похоти.
Започва страшно, жестоко гонение, срещу човешката съвест, срещу нравствените ценности и духовноста.
А защо им е всичко това на световните политици, защо те не пестят средства и харчат толкова пари за тази цел, само и само, да купят съвестта на децата и на техните родители? (Във видеоклипа показват пищни юдомасонски церемоннии!!)
Това е така, защото сега в целия свят тече активна дейност, да се подготви пътят на антихриста, и всичките тези мероприятия се ръководят от най-тъмните сили (тези същите, които командват света). За тях е важно да подготвят някакъв общ световен ред, т.е. да подготвят хората за общи интереси, общи желания и общи стремежи. И чак тогава ще е възможно единно световно господство и контрол над цялото човечество. Само тогава дяволът  ще може да осъществи древната си мечта: да му се покланя цялото човечество, като на господ бог. Ето затова ще изтрият от съзнанието на хората всичко:  индивидуалността, възвишеността, идейните и духовни особености, за да създадат безнравствен човек, не знаещ, ни отечество, ни опита и духовното богатство на своите предци, а живеещ само за днешния ден, и търсъщ само моментните удоволствия.
Това за тях е най-добрият материал, от който да се създаде единодушно обществено мнение и човекът, за новия световен ред, - абсолютно контролиран, безидеен и бездушен. Заради свободата, той ще е готов да се освободи от всичко: от съвестта, от срама, от нравствените забрани. Той ще е готов да плати за свободата си, да съгреши, заради правата си, да ублажи плътта си с благата на "земния рай", да се наслади на техническия и материален комфорт, без да чувства никакви угризения на съвестта.
Заедно с това, той трябва да остане религиозен, понеже антихрист ще поиска да му се кланят, не само като на гениален човек, а като на божество. А зад него стои духът на мрака (сатана), който гори от жажда за божествено поклонение (към него самия).
Но религиозността на новия човек трябва да е свободна от църковното влияние, и не знаеща Истината, а да е само някакъв мистичен сурогат.
Общо взето, за създаването на такова ново общество са нужни три неща: екуменистическа (безблагодатна) религиозност, безнравственост, безсъвестност и загуба на връзките с предишната нравствена и духовна култура (т.е. общество без история). Това, третото е нужно, за да не се обогатява човекът, с получено от предците национално чувство, което дава на човека истинска мъдрост, връща го към праотците и към следване на духовните високонравствени ценности, които те са ценили високо.
Но тази твърда ознова на мъдростта и нравствеността, трябва да бъде унищожена, та човек да се окаже като паднало от обществения корен, листче, което се мята в потока на буйна, мътна река, заедно с хиляди подобни нему, носещи се към тъмната бездна.
И ако тази програма влезе в училищата, тогава грузинците (вкл. и нас, българите), до корен, ще ги изгори адският огън! След неколко десетки години, Грузия ще повтори съдбата на Содом и Гомор, и без съмнение, ще сподели тяхната участ.
Те пристъпват към малолетните, с греховна отрова, за да им отроват душите. Те сериозно залагат на новото поколение. Сега всичко зависи от нас, но най-страшното е, че хората мълчат. Мълчат свещениците и духовенството, и само нарядко се чува предупреждаващ глас.
Ако те не викат за наближаващата опасност, не протестират и не вдигнат християните на борба срещу това зло, не започнат с твърди забрани да будят съзнанието на отдалечилите се от Христа хора, - тогава широко  ще се разтвори вратата, към подготвения и застлан с килими път, по който антихрист ще влезе в Грузия (и в света).

"Начало на премъдростта е страхът Господен" (пс. 110).

Избавлението от страха Божий, е началото на масово безумие"!


ПРАВОСЛАВНО  ВЪЗРАЖДАНЕ

https://www.youtube.com/watch?v=v6ES4JJOmjY
Превод, Григор Симов



Гласувай:
2



1. radostinalassa - Точно така е
01.11.2018 19:17
В Библията пише, че Йехова си нямал народ. Народите го отхвърляли и той ги потопил в кърви. Единствено евреите се съгласили да бъдат негов народ. Другите народи си имали Бог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353597
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930