Постинг
19.10.2017 19:49 -
Картофени кюфтенца със салата витамина
Автор: kuhnq
Категория: Рецепти
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 20.10.2017 10:21
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 20.10.2017 10:21
Необходими продукти:
1 кг.картофи
1 жълтък+2 яйца за панировка
200 гр.сирене
масло
1 връзка копър
сол
чер.пипер
галета за панировка
За салатата:
2 бр.цвекло
4 бр.моркови
1 бр.ябълка
1 връзка копър
1 кут.царевица
сол
оцет
олио
Начин за приготвяне:
Картофите се обелват предварително и се слагат да се сварят.Когато са готови се намачкват с вилица или такава лъжица за намачкване.Добавят се солта,черния пипер,наситнения копър,жълтъка,сиренето и маслото и се омесва.Оставя се в хладилник за няколко часа ( аз лично оставям за половин ден ),за да стегне сместа и да не се разпадат при пържене.Панировката се прави по обичайния начин-яйце,галета,яйце.
1 кг.картофи
1 жълтък+2 яйца за панировка
200 гр.сирене
масло
1 връзка копър
сол
чер.пипер
галета за панировка
За салатата:
2 бр.цвекло
4 бр.моркови
1 бр.ябълка
1 връзка копър
1 кут.царевица
сол
оцет
олио
Начин за приготвяне:
Картофите се обелват предварително и се слагат да се сварят.Когато са готови се намачкват с вилица или такава лъжица за намачкване.Добавят се солта,черния пипер,наситнения копър,жълтъка,сиренето и маслото и се омесва.Оставя се в хладилник за няколко часа ( аз лично оставям за половин ден ),за да стегне сместа и да не се разпадат при пържене.Панировката се прави по обичайния начин-яйце,галета,яйце.
Може ли филма "Аватар" да ни д...
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
Археологията говори. Интервю с д-р Катя ...
КАК ВЪЗПРИЕМАМ АЗ МУЗИКАТА НА БЕТХОВЕН -...
Археологията говори. Интервю с д-р Катя ...
Няма коментари